vastasyntyneet

Kiitos kiinnostuksestasi vastasyntyneen kuvausta kohtaan ♥

Ensimmäiset päivät pienokaisen kanssa kuluvat hurjan nopeasti, ja monella vieläpä pienessä sumussa. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Nuo ainutlaatuiset hetket ovat varmasti niitä yksiä onnellisimpia hetkiä, jotka todella haluamme muistaa ikuisesti ♥

Haluan ikuistaa pienokaisesi ensipäivät, jotta sinä saisit keskittyä täysillä vain siihen tärkeimpään, pienen ihastelemiseen ja häneen tutustumiseen. Valokuvaan pääkaupunkiseudulla, joko teidän kotonanne tai omassa pienessä kotistudiossani.

Vastasyntyneen kuvaus olisi hyvä tehdä pienokaisen ollessa alle kahden viikon ikäinen, sillä silloin vauvat ovat unisimmillaan. Kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, ja siihen onkin hyvä varata riittävästi aikaa, yleensä 2-4 tuntia. Välillä syötetään, vaihdetaan vaippaa sekä tuuditellaan. Valokuvaan pääasiassa pienokaista, mutta otan mielelläni myös muutamia yhteisiä kuvia teistä kaikista. Kuvaustyylini on  sekoitus rennonpaa lifestylea ja tarkempaa asettelua.

Pienet varpaat, sormet, pikkuinen nenä.. Oliko hän todella näin pieni ja suloinen?

Valokuvat vastasyntyneestä pienokaisesta ovat upea muisto koko perheelle, ja niiden avulla voit palata näihin ihastuttaviin hetkiin uudelleen ♥

Varataanko teille kuvausaika?

Jos olet kiinostunut vauvakuvauksesta, suosittelen varaamaan ajan mahdollisimman pian, jotta varmasti löydämme sopivan kuvausajan juuri sinun pikkuisellesi. Varauksen jälkeen lähetän sinulle infopaketin tulevista kuvauksista ja niihin valmistautumisesta.

Nähdään kuvauksissa!

Menu