Photo by Dmitry Gerasimovich

kameran takana

Moikka!

Aivan mahtavaa, kun löysit minut! Olen Elina, kotiäiti & yrittäjä. Minulla on kotona kaksi ihanaa pientä, maailman arvokkainta timanttia ja aivan uskomaton aviomies, jonka tukemana olen uskaltautunut hyppäämään valokuvaamisen maailmaan. Kuvaan suurella Sydämellä perheitä, lapsia sekä ihan pienen pieniä vastasyntyneitä nyyttejä ♥

Innostukseni valokuvaamiseen alkoi oikeastaan oman esikoiseni syntymän jälkeen kesällä 2013. Yhtäkkiä käytin suurimman osan vapaa-ajastani pienokaiseni kuvaamiseen ja huomasin nauttivani siitä suuresti. Siinä on vaan sitä jotakin… Innostus sekä ideat lisääntyivät, kun toinen lapseni syntyi. Nyt esikoiseni syntymästä onkin hurahtanut jo kolme vuotta,  ja tässä sitä ollaan!

Valokuvaus on minulle ihanien hetkien ja tunteiden ikuistamista. Haluan kuvistani välittyvän aitoa tunnelmaa ja suuria tunteita. Kuvaustyylini on lifestyle-henkistä, rentoa kuvausta. Vauvakuvauksessa suosin vaaleita, maanläheisiä sävyjä ja käytän ainoastaan luonnon valoa.

Voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse elina.linnolahti@gmail.com tai puhelimitse 045 1145 562. Pyrin vastaamaan viestiisi vuorokauden sisällä. Jos vastaustani ei kuuluu, en luultavasti ole saanut viestiäsi. Laitathan uuden? Kiitos!

Tavataan kuvauksen parissa!

Elina ♥

Jaa kuvasi instagramissa #linnolahtiphotography
Follow @linnolahtiphotography
Menu